БЛОГ

"Златните" продукти, с които ще запазиш здравето си сега

С тази статия искам да ти разкрия няколко продукта на Натур Хаус, които са особено актуални във време на корона вируса.

Това са „златни” продукти, с които нашите клиенти предпазват здравето си от вируса, който засяга дихателните пътища, белия дроб и други органи и системи в тялото.

Продукт №1 BRONISAN FORTE СИРОП: бори инфекции на дихателните пътища

Нека започна с натуралния сироп на растителна основа, който помага в борбата с инфекии на дихателните пътища и се бори със студоподобните симптоми.

Той има внимателно разработена формула, която съдържа круша, екстракт от прополис, ехинацея, бор и мащерка.

Прополисът е естествен антибиотик, който се получава от листните пъпки на дърветата, които пчелите обработват в кошерите си. Освен това, той е известен със своите бактерицидни и фунгицидни свойства. Също така има обезболяващ и имуностимулиращ ефект.

Ехинацеята е растение, което укрепва имунната система, известно е със своите антивирусни, противогъбични и антибактериални ползи. Различни проучвания показват, че е от голяма полза за предотвратяване и лечение на вирусни инфекции на дихателните пътища.

Борът се използва като отхрачващо и муколитично средство. Той е особено полезен при бронхиални заболявания с високо ниво на слуз.

Мащерката има широк спектър от различни свойства, включително тонизиращи, отхрачващи, антисептични и противогъбични свойства.

 

Продукт №2  INMUNAT АМПУЛИ: укрепва имунната система

Ако искаш да повишиш имунитета си по време на коронавирус, тогава продуктът INMUNAT ампули е точно за теб.

Съдържанието на гъби шийтаке укрепва имунната система като подпомага образуването на антитела. Екстрактът от шийтаке действа срещу инфекции, причинени от бактерии и вируси. Продуктът има антибиотичен и антивирусен ефект.

В допълнение INMUNAT допринася за премахване на излишните течности и токсини, благодарение на диуретичния ефект на зелените аспержи.

Продуктът има още антиоксидантен и противовъзпалителен ефект, поради високото съдържание на витамин С в него.

 

Продукт №3  SAMBUKI СИРОП: пречиства организма и засилва имунната система

Натуралният сироп SAMBUKI е на основата на бъз (Sambucus nigra). Черния бъз съдържа антиоксиданти и мнозина вярват, че може да облекчи настинките, да се пребори с грипа и да засили имунната система.

Сиропът е идеална добавка при диети, тъй като помага при отслабване и намаляване на теглото.

Самбуцин е основната активна съставка в бъза и има дрениращ ефект с леко слабително, противовъзпалително и храносмилателно действие. Елиминира токсините и отпадъците чрез изпотяване и диуреза.

 

Продукт №4  DRENANAT PLUS АМПУЛИ: отличен детоксикатор

Този диуретичен и детоксикиращ коктейл помага за забележимо намаляване на теглото. Специалната формула съдържа сарсапарила, резене, бъз, зелен аспержи и екстракт от риган.

Сарсапарилата е отличен детоксикатор, който пречиства кръвта. Чрез по-честото уриниране подпомага елиминирането на излишната пикочна киселина и други токсини.

Копърът има диуретични и противовъзпалителни свойства, които се борят със задържането на течности. Освен това стимулира храносмилането чрез повишаване на метаболизма и помага за елиминирането на газовете.

Екстрактът от бъз, чиято основна активна съставка е самбуцин, има дрениращо, леко слабително, противовъзпалително и храносмилателно действие. Елиминир токсините и отпадъците чрез изпотяване и диуреза.

Аспержите играят естествена диуретична роля и позволяват задръжките, които се натрупват в тялото, да се изхвърлят чрез урината.

 

В продължение на много години сме се убедили в действието на тези продукти.

С продуктите нашите клиенти получават резултати не само, защото вярват в тях, но и защото са подбрани за всеки конкретен случай от професионалните експерти на Натур Хаус.

Ако искаш да поръчаш за себе си може да се обадиш на телефон 0895 77 55 93.

На същия телефон може да запишеш и час за първоначална диетологична консултация.

И най-хубавото е, че тя ще е напълно безплатна за теб :)назад