БЛОГ

Защо отслабването е лесно с Natur House

Какво представлява отслабването като процес?

Заради лошата храна и все по-заседналия начин на живот, започваме неусетно да трупаме килограми. Появява се нуждата да отслабнем.

Искаме да изглеждаме добре и бързо да влезем във форма. Мечтаем за по-елегантна и стегната фигура. Искаме бързи резултати.

Дефицитът на калории е ключът към отслабването. Това означава, че трябва да изгориш повече калории, отколкото консумираш.

 

Най-честите митове за отслабването

Сред повечето жени, които са на диета, цари мита, че като се подложат на глад ще отслабнат бързо.

Премахвайки обаче голяма част от храненията ние не постигаме резултати, а единствено измъчваме организма си с постоянно и безсмислено гладуване.

Както приемането на прекалено много храна задължително би довело до покачване на теглото, така и гладуването е също грешка.

При гладуване твоето тяло започва да складира енергия и метаболизма ти се забавя. Това означава, че започваш да гориш по-малко калории и, естествено, отслабваш по–бавно, но за сметка на това доста бързо връщаш теглото си.

Интернет ни залива с множество режими със сигурен и бърз резултат. Някои от тях съветват да спрем въглехидратите, други - мазнините, трети - протеините.
Всички сме чували за „Зоната”, кетогенна диета, диета на Дюкан, лунна диета, хранене според кръвната група, 90 дневна диета, фастинг и т.н.

 

"

Обикновено методите или медикаментите, с които отслабваш прекалено бързо, вредят на организма ти, а и след това възвръщаш старото си тегло.


Важно е да можеш да интегрираш диетата в ежедневието си. Не избирай екстремна диета: това може да доведе до по-бърза загуба на тегло, но често създава йо-йо ефект и води до промени в твоята ендокринна система.


Искаме да подчертаем, че има и алтернатива и това е Natur House

 

Защо отслабването с Natur House е лесно

 

 

Болшинството режими за отслабване те карат педантично да ги изпълняваш като броиш и изчисляваш калориите ежедневно. Тези режими те принуждават да прекарваш часове наред пред печката, за да готвиш и да ги спазваш.

Всички наши клиенти се уверяват в това, колко лесно е да следваш персонализираните хранителни планове на Natur House. Те са съобразени с твоето здравословно състояние и храните, които обичаш. Хранителните режими на Natur House са лесни за приготвяне и спазване.

 

Tвоето отслабване се случва по най-правилния и здравословен за теб начин, защото единствено Natur House ти дава и 3-те ключови елемента за трайно сваляне на килограми: 

  1. Персонализирани хранителни режими, с които се освобождаваш от вредните хранителни навици;

  2. Седмични консултации с твой личен диетолог, който ти помага да отслабнеш правилно, здравословно и да задържиш разултата си без йо-йо ефект;

  3. Комбинация от натурални хранителни добавки, с които укрепваш и пречистваш твоето тяло. С тяхна помощ подпомагаш дренирането на организма, повишаваш имунитета, разграждаш натрупаните мазнини или целулита.

И благодарение на всичко това успяваш да отслабнеш трайно, с по-малко усилия и за по-кратко време.

Ние сме доказали, че подхождаме индивидуално към всеки клиент. Нашият личен подход се изразява в следното:

  1. Персоналните препоръки на твоя личен диетолог ти спестяват време да пресмяташ калории и да мислиш какво трябва да ядеш. За теб е много по-лесно, когато някой ти каже къде бъркаш.

  2. В моментите, когато ти е трудно да продължиш (когато нямаш резултат или мотивация) получаваш подкрепа и знаеш, че диетологът те държи отговорна и заедно с теб „преживява” постиженията и временните ти неуспехи. И повярвай, че това е най-ценното. Защото, когато някой те държи отговорна за действията ти, си много по-склонна да вървиш напред и да не се отказваш.

  3. Ние знаем, че един продукт не е приложим за всички хора. Всяка добавка, която получаваш в Natur House е в зависимост твоето здравословно състояние и конкретна ситуация.

 

Три са основните фази, през които преминава правилното и здравословно отслабване:

 

  • Фаза №1 включва същинското отслабване и мониторинг/следенето на твоя прогрес. За всеки тази фаза е индивидуална и нейната продължителност зависи от целите и особеностите на организма. 

  • Фаза №2 Стабилизация – Целта вече е постигната! Увеличаваш консумацията на антиоксиданти и усвояваш основни хранителни навици, за да контролираш теглото си. Целта е да осигурим запазване на получените резултати и предотвратяване на „йо-йо” ефекта.

  • Фаза №3 Поддръжка - Хранителният експерт ти помага и напътства в процеса на психическа и физическа адаптация, когато тялото ти трябва да се настрои към новото тегло.

Използваните натурални добавки подпомагат постигането на здравословно тегло и ускоряват ефекта от хранителния режим. Продуктите са изцяло натурални и са направени на базата на растителни и плодови екстракти. Те укрепват и пречистват тялото по време на този процес.

Имаме и продукти, които усилват имунитета, подобряват храносмилането, работят за ефекта „плосък корем”.

 

"

Над 5 млн. клиенти по света са отслабнали с помощта на Натур Хаус и натуралните хранителни добавки.

  

 

Истории на клиенти, които промениха живота си с Natur House

"

Това е част от писмото, което ни изпрати Мина Лазова, наш клиент, ветеринарен лекар от Перник.: 

 “От години се опитвах с гладуване, пиене на „вълшебните” хапчета от рекламите и изтощителни тренировки, за да „вляза във форма“, но без траен резултата и винаги с йо- йо ефект … Няколко месеца след като заработих с Натур Хаус резултатите бяха на лице – 15 кг надолу, без глад и само с натурални продукти. Проблемният ми стомах се регулира, регулираха се дори и хормоните ми, успях да забременея …”

"

Ето какво казва друг наш клиент, Росица Георгиева, която отслабна с 21 кг за 7 месеца:

„Лесно се адаптирах към изготвения хранителен режим, който всяка седмица търпеше леки корекции, съобразени със състоянието на тялото ми. Чувствам се прекрасно - жизнена и енергична! Вече не ме болят краката и ми е много по-лесно да танцувам!

"

Друг наш клиент, Албена Дончева, която свали 34 кг. Споделя:

„Постигнах желаното тегло за 7 месеца и към момента съм в поддържаща програма, която включва посещения на 2-3 седмици, за да съм спокойна, че задържам достигнатия резултата. Продуктите са отлични и наистина действат!“

"

Мария Томовска е друг наш клиент. С помощта на Натур Хаус успя да свали 22 кг за 8 месеца. Ето какво казва:

„Тези хора, които вече смятам за толкова близки, ми помогнаха много за това да сваля тези килограми. Помогнаха ми и в увереността да не гледам на храната като начин за бягство и да се науча как да ям по-здравословно за цял живот.”

 

Виж още истории

 

3-месечната програма за отслабване Natur House.

Най-приятният път към твоето мечтано тегло!

 

Всичко за програмата

 

Често задавани въпроси

 

За кого е подходящ Natur House?

Програмите в Natur House са предназначени за жени, които имат излишни килограми и искат да предприемат последователни действия за постигане на идеално тегло по най-здравословния начин.
С програмите на Натур Хаус успяваш да отслабнеш трайно, придобиваш здравословни хранителни навици и подобряваш качеството си на живот. Резултатите са гарантирани.

 

За кого не е подходящ?

Natur House не вярва във вълшебни диети или в краткосрочни резултати. Постигането на здравословно тегло включва процес за пренастройване на хранителните навици и не е за тези, които искат да отслабнат с магическо хапче. Програмата не е подходяща за жени, които постоянно търсят извинения и причини , за да не спазват препоръките на диетологичния си консултант. Практиката ни показва, че този тип хора трудно постигат резултати. Ако ти си от тях вероятно няма да може да работим заедно и те съветвам да не харчиш парите и времето си.

 

Колко бързо ще видя резултати?

Още през първата седмица можеш да очакваш резултати и промени в организма си. 

Темповете, с които нашите клиенти отслабват са индивидуални. На никого не обещаваме, че ще успее да свали петнадесет килограма за десет дни, защото това е нездравословно и бързо ще възвърне предишното си тегло. Считаме за естествени и трайни темпове, когато редукцията на тегло е между 3 и 6 кг на месец.

 

Трябва ли да премина на специални тренировки?

Обичайните дневни упражнения като изкачване на стълби, вървене, пазаруване, основно почистване на къщата са доказали, че са най-ефективният начин за редуциране на теглото.
Ако имаш много излишни килограми и страдаш от затлъстяване не е препоръчително да започнеш да спортуваш интензивно и с големи натоварвания, тъй като съществува риск от претоварване на ставите и сърдечната система. Рискът от травми също е голям.

 

Имам медицинско заболяване. Мога ли все пак да използвам метода Natur House?

Зад името Natur House стои компания с над 30 годишен опит в областта на храненето и диетологията. Специалистите ни са обучени да помагат на жени, които имат различни проблеми и искат да отслабнат.

Ефективният хранителен режим се адаптира към индивидуалната предразположеност на организма: възраст, здраве, начин на живот или професия. Водещо в Natur House е здравословното състояние и по време на първата опознавателна среща експертът се запознава подробно с него.

Със съжаление наблюдаваме тенденция за увеличаване броя на млади жени, които освен излишни килограми имат и здравословни проблеми (заболяване на щитовидната жлеза, инсулинова резистентност, високо кръвно налягане, депресии). Консултантите ни са опитни експерти и постигат резултати и при съпътстващи заболявания.

Практиката ни показва, че всеки може да се пребори с наднормените килограми, но когато жената е здрава това се случва по-лесно и бързо.

 

Защо да избера Natur House пред други диети и добавки?

Защото единствено Natur House ти дава и 3-те ключа, които са необходими за твоето трайно отслабване:(1) Персонализирани хранителни режими, с които се освобождаваш от вредните хранителни навици; (2) Седмични консултации с твой личен диетолог, който ти помагат да отслабнеш правилно и да задържиш резултата си без йо-йо ефект; (3) Комбинация от натурални хранителни добавки, с които укрепваш и пречистваш твоето тяло. С тяхна помощ подпомагаш дренирането на организма, повишаваш имунитета, разграждаш натрупаните мазнини или целулит.

 

Мога ли да участвам от месец за месец?

Да, изборът е твой. Даваме тази възможност за хора, които имат по-малко килограми за сваляне или искат да се уверят в ефекта от програмата.

Продължителността е 3 месеца, защото това е минималното време за изграждане на правилни хранителни навици и за получаване на трайни и стабилни резултати. Разбира се, много клиенти подновяват за следващи 3 месеца.

 

Всичко за 3-месечната програманазад