Интервю с
Майя

Кога отвори първия си център Натур Хаус и защо се занимаваш с това?

За да отговоря на този въпрос, може би е най-добре е да ти кажа как започнах моя бизнес и как стигнах до тук.

През 2011г. в мен се зароди желанието да помагам на хора, които искат да променят живота си (до този момент работех като служител в международна компания). Възможността да помагам винаги ми е доставяла удоволствие! Освен това исках да съм свободна в изборите си и да мога да управлявам времето си.

Така се срещнах с Натур Хаус и от този момент „Експерта в здравословното хранене” стана моя кауза и съдба.

Моя близка приятелка тогава страдаше от затлъстяване и от години се бореше с около 25 излишни килограма.

Освен проблеми с теглото, тя имаше проблеми със самочувствието и здравето. Липсваше ѝ енергия, имаше нарушен сън, кръвното ѝ налягане беше високо, кръвната захар ѝ захар също не беше в норми. Задъхваше се, когато ходи пеша и редовно прекаляваше с алкохола и храните.

Беше непрекъснато на диети, които сменяше често. Чувстваше се много изнервена и уморена. Имаше временни малки победи и след това връщаше килограмите си бързо и отгоре.

И когато отворих първия си центъра Натур Хаус тя стартира с програмата. Така постепенно започна да променя своите навици, да се храни редовно и да отслабва!

Изненадващо за самата нея успя да свали 26 кг. за 8 месеца без да гладува!

Научи се да се храни с удоволствие и без угризения на съвестта. Здравословното ѝ състояние рязко се подобри. Възстанови съня си, сутрин започна да се събужда отпочинала, бодра и енергична. Кожата и косата ѝ сякаш разцъфнаха като нея самата. Целият ѝ живот се промени!

През годините центърът ни помогна на стотици жени да отслабнат трайно, без глад, лишения и изтощителни тренировки.

Основното нещо, с което клиентите ни започнаха да получават тези резултати е благодарение на уникалното съчетание на 3 ключови елемента - индивидуален хранителен режим, съобразен с начина им на живот; натурални хранителни добавки с доказано действие и БЕЗПЛАТНИ седмични консултации, на които се научават как да се хранят правилно.

И благодарение на това, нашите клиенти отслабват трайно за по-кратко време и с по-малко усилия, придобиват здравословни хранителни навици и подобряват качеството си на живот.

 

Какво ще бъде, ако досега вашият център не е работил с клиенти с моя проблем?

Зад името Натур Хаус стои компания с близо 30 годишен опит в областта на храненето и диетологията. Специалистите ни са обучени  да помагат на жени, които имат различни проблеми и искат да отслабнат.

Ефективният хранителен режим се адаптира към индивидуалната предразположеност на организма: възраст, здраве, начин на живот или професия. Водещо в Натур Хаус е здравословното състояние и по време на първата опознавателна среща експертът са запознава подробно с него.

Със съжаление наблюдавам тенденция за увеличаване броя на млади жени, които освен излишни килограми имат и здравословни проблеми (заболяване на щитовидната жлеза, инсулинова резистентност,  високо кръвно налягане, депресии). Консултантите ни са опитни експерти и постигат резултати и при съпътстващи заболявания.

Практиката ни показва, че всеки може да се пребори с наднормените килограми, но когато жената е здрава това се случва по-лесно и бързо.

 

Какво те отличава от останалите?

Това, което отличава Натур Хаус от другите диетологични центрове е, че залагаме на индивидуален хранителен режим съобразен с начина на живот на клиента и храните, които обича. Подходът е персонален и усещането е за личен диетолог.

Мисията на компанията е да промени хранителните навици на своите клиенти, да им помогне да постигнат желаното от тях здравословно тегло и да го задържат.

Методът Натур Хаус е уникален и различен. Получаваш подкрепа за постигане на целите си, споделяш трудности. Препоръките на диетолозите помагат на клиенти, които нямат време да пресмятат калории и да мисли какво трябва да ядат. За тях е много по-лесно, когато някой им посочва къде бъркат.

Благодарение на ежеседмичните консултации нашите клиенти се научават да се хранят правилно, без угризения и чувство за вина. Така те успяват да се отърват от излишните килограми, без диети и лишения, без вреда за здравето и най-вече да задържат резултата си.

 

Какво се очаква от мен?

От теб се иска да си отдадена на целите си, които ще бъдат поставени заедно с твоя експерт по хранене. Необходимо е да следваш препоръките му, постепенно да  въвеждаш промени в своите хранителни навици. Да бъдеш изпълнителна и да правиш домашните си.

Най-добри резултати постигат хора, които не пропускат седмичните си консултации, стриктно спазват съветите на диетолога си и с готовност правят промени. Без оправдания, защото твоят консултант ще те държи отговорна и заедно с теб ще „преживява” постиженията и временните ти неуспехи.

И повярвай, че това е най-ценното. Защото, когато някой те държи отговорна за действията ти, си много по-склонна да вървиш напред и да не се отказваш.

 

За кого не е програмата Натур Хаус?

Нашият метод не вярва във вълшебни диети или в краткосрочни резултати. Постигането на здравословно тегло включва процес за пренастройване на хранителните навици и не е за тези, които искат да отслабнат с магическо хапче.

Програмата не е подходяща за жени, които постоянно търсят извинения и причини, за да не спазват препоръките на диетологичния си  консултант. Практиката ни показва, че този тип хора трудно постигат резултати. Ако ти си от тях вероятно няма да може да работим заедно и те съветвам да не харчиш парите и времето си.

Програмата не е и за хора, които са финансово нестабилни в момента. Макар и да не изисква голяма инвестиция, ако ти си в тази ситуация, те разбирам, защото и аз съм била в нея. В този случай, можеш да се възползваш от безплатните съвети и материали, следвайки фейсбук страницата или блога в този сайт. Това ще ти помогне да направиш първите стъпки и промени в правилната посока.

 

Какво точно представлява програмата Натур Хаус?

Уникалният Натур Хаус метод съчетава безплатни седмични консултации, персонално адаптирани хранителни режими и натурални хранителни добавки. Ние те обучаваме как да се храниш, за да избегнеш натрупването на излишни килограми. Предоставяме на всеки клиент индивидуално отношение и изключително внимание.

Клиентите са доволни от хранителните режими и продукти на Натур Хаус, защото им позволяват да загубят тегло и да се хранят повече, чувствайки се жизнени и енергични.

Тайната е в добрия избор и комбинация на храната, в оценката на хранителния статус на клиента, така че неговите физиологични и метаболитни нужди да се покрият от приема на храна в предложената диета.

Ние ще ти докажем, че здравословното хранене е нещо естествено и постижимо и, че един диетичен режим трябва да бъде не само полезен, но и приятен!  

                                                                                                                                

Работи ли подходът ви?

Да. Можеш да видиш и отзива на някои мои клиенти като посетиш тази страница.

 

Какви резултати мога да очаквам и колко бързо ще ги постигна?

Както споменах Натур Хаус не вярва във вълшебни диети и краткосрочни постижения. За да постигнеш траен резултат е необходимо да си решителна в промяната на собствените хранителни навици, да имаш желание и търпение, да отделиш време и енергия. И ще бъда честна: много жени достигат идеалното си тегло и успяват да го задържат, но не всички.Защото резултатите зависят от теб самата и от това, колко стриктно спазваш препоръките на консултанта си.

 Темповете, с които нашите клиенти отслабват са индивидуални. На никого не обещаваме, че ще успее да свали петнадесет килограма за десет дни, защото това е нездравословно и бързо ще възвърне предишното си тегло. Считаме за естествени и трайни темпове, когато редукцията на тегло е между половин и килограм и половина всяка седмица.

 

Мога ли да се свържа с бивши или текущи ваши клиенти, за да разбера от тях какво е да се работи с вас?

Абсолютно. Окуражавам те да прочетеш всички отзиви на наши клиенти тук. И след това може да пишеш по и-мейл на тези, от тях, които искаш да попиташ за допълнително мнение и да разбереш какво са получили от работата си с Натур Хаус.

 

Как мога да съм сигурна, че ще отслабна трайно?

Процесът на отслабване в Натур Хаус е разделен на 3 фази: отслабване, стабилизиране и поддръжка. Целта на последните две фази е да осигурят запазване на получените резултати и да предотвратят „йо-йо” ефекта. Също така хранителният експерт ти помага и напътства в процеса на психическа и физическа адаптация, когато тялото ти трябва да привикне към новото тегло.

Мисията на Натурхаус е да промени хранителните навици на своите клиенти, да им помогне не само да постигнат желаното от тях здравословно тегло, но и да го задържат.

 

Аз искам да работя с Натур Хаус, Майя. Какви да направя?

Поздравявам те за решението да отслабнеш здравословно и да се научиш да се храниш така, че да достигнеш и задържиш идеалното си тегло! Радвам се, че ще работим заедно. Хората, които са склонни да взимат решения без да се колебаят, постигат по-бързо своите цели.


След като си решила, че имаш нужда от професионална помощ, не губи време и запиши своя час за диетологична консултация. Обади се на  0895 77 55 93 или попълни формата тук и ние ще се свържем с теб.  

По време на първата опознавателна среща твоят диетологичен консултант ще обясни ключовите принципи на балансирания хранителен режим, ще се запознае с твоето здравословно състояние, начин на живот и хранителни навици.

По време на консултацията експертът по хранене ще измери мастната тъкан и задържаните течности, ще набележи целите и ще посочи най-подходящия метод за решаване на проблема.

На срещата ще отговори на всички твои въпроси, за да имаш пълна яснота. Ще ти представи по-детайлно програмата Натур Хаус и каква е инвестицията в нея.

 

Ако не съм готова да започна, как мога да видя нещата, които правиш, които все пак да ми носят полза?

Имаш възможност да следиш фейсбук страницата ни или блога в този сайт. В тях ще намираш полезни материали, които ще ти помагат да се храниш правилно и да добиваш по-ясна представа как ефективно да се бориш с излишните килограми и да отслабваш без да навредиш на здравето си.

 

 

Изпълни се с положителни мисли, добри вибрации и започни да мечтаеш,

защото отсега нататък всичко ще е възможно!

Запиши си час за консултация тук

Име,фамилия
Ел.поща
Телефон

Напиши ни желаните от теб дата и час