Метод Натур Хаус

Мeтодът Натур Хаус е най-ефективното и отговорно решение за редукция на тегло. Чрез неделим баланс между ежеседмични консултации, режими на хранене и добавки успяваш да отслабнеш и да промениш начина си на хранене.

В Натур Хаус ти помогаме да придобиеш здравословни хранителни навици, така че да постигнеш идеалното си тегло и подобриш качеството си на живот.

Всичко това е придружено от добавки, базирани на натурални продукти, които улесняват постигането на целта по здравословен и резултатен начин.

Трите основни стълба на метода са:


Безплатна седмична консултация

Специалистът по хранене на Натур Хаус адаптира твоя хранителен режим и съпътстващите го хранителни добавки в зависимост от седмичните ти резултати.

Загубата на тегло е постепенен процес. Продължителността е различна и зависи от твоята цел. Ежеседмичните измервания с биоимпедансметър позволяват редукцията на тегло да се случва по най-здравословния за теб начин.

Диетологичният експерт те поддържа и мотивира по всяко време, за да ти помогне да постигнеш идеалното си тегло. С лично отношение успява да създаде емоционална връзка, което за теб означава добро здраве и самочувствие, резултати и удовлетворение. 


Персонализиран хранителен режим

За да бъде ефективен твоят хранителният режим, е необходимо да се адаптира към индивидуалната ти предразположеност: възраст, здраве, начин на живот или професия.

Диетологичнията специалист те обучава да се храниш здравословно, обяснява ти как да приготвяш ястия и какви продукти да ползваш в ежедневното си меню.

Съветите на експерта са важни не само по време на отслабването, но и след неговото приключване, когато е необходимо да задържиш постигнатите резултати и да се предотврати „йо-йо” ефекта.


Натурални хранителни добавки на базата на екстракти и естествени растения

Използваните натурални добавки подпомагат постигането на здравословно тегло и ускоряват ефекта от хранителния режим. Те укрепват и пречистват тялото по време на този процес.

Всички добавки се приготвят с екстракти от растения и плодове, съдържат витамини и минерали с най-високо качество.

Също така разполагаме и с храни. Те са богати на фибри и са с ниско съдържание на захар и малко калории. С тяхна помощ се наслаждаваш на балансиран и здравословен хранителен режим, без чувство за глад и раздразнителност.


Запиши си час за консултация

Име,фамилия
Ел.поща
Телефон

Напиши ни желаните от теб дата и час