Основни фази на метода

Методът Натур Хаус не вярва във вълшебни диети или в краткосрочни процеси.

Постигането на здравословно тегло включва процес на пренастройване по отношение на хранителните навици.

Нашите диетолози ти съдействат през целия процес като разсейват всяко съмнение, решават проблем или отговарят на всяко предложение, което имаш.

Процесът на отслабване е разделен на три фази:


Отслабване (опознаване + мониторинг)

По време на първата опознавателна среща експертът по хранене заедно с теб избира най-добрата стратегия за постигане на желаното тегло. Запознава се подробно с твоето здраве, хранителни навици и начин на живот. Става въпрос за установяване на взаимна ангажираност между твоите цели и как да ги постигнете заедно с диетолога.

Основна стъпка в този процес е да планираш първо интервю, по време на което експертът по хранене обяснява ключовите принципи на балансирания хранителен режим. Едновременно с това те запознава със свойствата на хранителните добавки и те учи как да ги използваш оптимално, като естествено решение за подобряване на твоето състояние.

По време на втория етап от тази фаза (мониторинг), твоят консултант следи развитието на набелязания план. При необходимост го приспособява, за да гарантира достигането на идеалното тегло.

Той ти помага да коригираш лошите хранителни навици. Заедно проследявате ефективността на предписаните продукти, за да продължите по най-добрия начин към поставената цел.


Стабилизация

Увеличаваш консумацията на антиоксиданти и усвояваш основни хранителни навици, за да контролираш теглото си.

Целта е да осигурим запазване на получените резултати и предотвратяване на „йо-йо” ефекта.

Фазата на стабилизиция е с продължителност 2 месеца и включва 4 посещения всеки две седмици.


Поддръжка

Хранителният експерт ти помага и напътства в процеса на психическа и физическа адаптация, когато тялото ти трябва да се настрои към новото тегло.

По време на фазата за поддържане на резултата, посещенията са веднъж месечно в продължение на една година.


Запиши си час за консултация

Име,фамилия
Ел.поща
Телефон

Напиши ни желаните от теб дата и час