Пакетни програми

Програми за постигане и задържане на идеалното тегло

Програмите в Натур Хаус са предназначени за жени, които имат излишни килограми и искат да предприемат последователни действия за постигане на идеално тегло по най-здравословния начин.


Всяка програма е изградена върху 3-те стълба на Испанския Метод Натур Хаус и включва: (1) персонализиран хранителен план, (2) седмични консултации с диетолог и (3) натурални хранителни добавки с доказано действие.


Всяка програма е с продължителност 3 месеца, защото това е минималното време за изграждане на правилни хранителни навици и за получаване на трайни и стабилни резултати. Разбира се, много клиенти подновяват за следващи 3 месеца.


Програмите се различават по комбинацията на включените продукти и по правенето на вега тест за хранителна поносимост.


Коя от следните опции е най-подходяща за теб?


Премиум програма за 3 месеца

Програмата е предназначена за жени, които имат повече от 15 излишни килограми и искат да постигнат сигурен резултат.

В тази програма имаме *12 консултации с диетолог, *2 вега теста за хранителна поносимост, *персонализирани хранителни режими и най-подходящите и *стойностни комбинации от натурални хранителни добавки, с които постигаш по-бързо желаното тегло.

Тази програма дава най-сигурни резултати, тъй като включва доказани комбинации от продукти с висока ефективност.

                               подходяща за жени с излишни над 15 кг.


Оптимална програма за 3 месеца

Тази програма е подходяща за жени, които имат между 6 и 15 излишни килограми и искат да предприемат последователни действия за постигане на идеално тегло с траен резултат.

Програмата включва *12 консултации с диетолог, *1 вега тест за хранителна поносимост, *персонализирани хранителни режими с цел промяна на хранителните навици и запазване на резултата и *ефективни комбинации от натурални хранителни добавки, с които ускоряваш процеса на отслабване.

                               подходяща за сваляне между 6 и 15 кг.


Онлайн програма за 3 месеца

Онлайн програмата е подходяща за жени, които живеят извън София и искат да постигнат резултати без да пътуват всяка седмица.

Тази програма включва *12 консултации с диетолог по телефона, *персонализирани хранителни режими, адаптирани към твоя вкус и начин на живот, *ефективни комбинации от натурални хранителни добавки за по-бързо и лесно достигане на идеалното тегло и *безплатна доставка на продуктите и режимите по куриер.

                                    подходяща за сваляне между 6 и 15 кг.


Искаш ли да получиш нужните средства за твоето успешно отслабване, без сляпо да копираш диети, които не са за теб?

Имаш ли нужда от професионални препоръки, за да не си поставяш нереалистични цели и срокове?

Желаеш ли да следваш набор от хранителни режими, за да подобриш здравето си?

Можеш да постигнеш това по време на първоначална диетологична консултация с експерт на Натур Хаус. Тази консултация е напълно безплатна за теб: на нея ще се запознаем с твоята ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само запиши час в регистрационната форма или се обади на телефон: 0895 77 55 93


Запиши си час за консултация

Име,фамилия
Ел.поща
Телефон

Напиши ни желаните от теб дата и час