ОТЗИВИ Вдъхновете се от техните истории

Име: Теодора Черешарова
Възраст: 32 години
Предишно тегло: 93 кг
Сегашно тегло: 77 кг
Загубено тегло: 16 кг
За период: 7 месеца

От колко време имаш проблеми с теглото?
Започнах да качвам килограми от началото на 2013 кг. Доста ми беше трудно да се справям с тях. През септември-октомври 2015г. качих още 7-8 кг. И така стигнах 93 кг. Тогава ходих и на лекар-ендокринолог. Направиха ми хормонални изследвания и след тях се оказа, че страдам от инсулинова резистентост.

От къде научи за Натур Хаус?
Научих за Натур Хаус от колежка. След като споделих с нея, че търся диетолог, тя се свърза с нейна позната, която посещава центъра и жената предостави координатите. Свързах се с центъра, запазих си час за консултация и се започна. Моят личен консултант в центъра е Милена Братова. Прие ме, изслуша ме, разгледа изследванията ми и каза, че ще е нужна голяма воля и спазване на режима. Окуражи ме и ми каза, че няма невъзможни неща.

Какво те впечатли най-много при първото ти посещение?
Първите ми впечатления бяха доброто посрещане, любезността и професионализмът на персонала, също така и техният позитивизъм.

Срещна ли трудности при изпълнението на хранителния режим?
Хранителният режим, който ми беше изготвен от Милена Братова не е труден за спазване. Това е така, защото тя се съобрази с храните, които обичам да похапвам. В началото ми беше малко по-трудно и то защото не бях свикнала с комбинациите на храните. Не знаех доста неща за правилният начин на хранене. Оказва се, че съм правила грешни комбинации на храните и оттам съм срещала йо-йо ефекта на диетите, които преди това съм спазвала. С хранителния режим, който от Натур Хаус ми изготвиха се научих на правилно хранене. Също така научих кои храни по кое време на деня е добре да се приемат.

Какво е мнението ти за продуктите на Натур Хаус?
Всички продукти, които аз съм ползвала от Натур Хаус са оказвали положително влияние върху моя организъм. Понеже аз имам излишък на вода и на мазнини съм ползвала доста от продуктите на центъра, като например Дренанат, Хитозан , ябълков оцет с хвощ и други. Всички те са с натурални съставки и без никаква химия.

Как се чувстваш след спазването на хранителния режим и приемането на хранителните добавки на Натур Хаус?
Започнах спазването на режима в средата на ноември месец 2015г. Още първата седмица започнах да чувствам промяна в тялото си. Чувствах се по-леко. Запъхтяването ми от ходенето започна да намалява. През първата седмица бях свалила около килограм и половин. Това ми даде голям стимул. До Коледа всички забелязваха, че доста килограми съм свалила. Всъщност до Коледа бях стигнала 87 кг, което си е адско постижение за месец и повина - 6 кг. Всички дрехи ми бяха станали широки, изглеждах различно и се чувствах по-комфортно в тялото си. Към днешна дата, началото на август месец 2016г. вече съм 77 кг, което е още по-голям
успех. Това е резултат от спазването на хранителният режим.

Би ли ни препоръчала на твои близки и познати?
На всеки, познат, който ме е попитал как съм отслабнала казвам - чрез режим, изготвен от специалист в Натур Хаус. И когато някой ми е поискал координати винаги ги предоставям. В центъра наистина работят много способни специалисти, които разбират отлично от работата си! Лично аз съм много доволна от тяхната работа!

ЛЕСНО СЕ СВАЛЯТ КИЛОГРАМИ ПРИ ЧОВЕК С НОРМАЛЕН МЕТАБОЛИЗЪМ. ПОСТИЖЕНИЕ Е, КОГАТО ГО НАПРАВИШ И СИ С ИНСУЛИНОВА РЕЗИСТЕНТНОСТ!!!назад