ОТЗИВИ Вдъхновете се от техните истории

Име: Aнна Михайлова
Предишно тегло: 78 кг
Сегашно тегло: 64 кг
Загубено тегло: 14 кг
За период: 7,5 месеца

От колко време имаш проблеми с теглото?

Винаги съм имала проблеми с теглото. В определени периоди съм влизала в норма, но по-често съм била извън нея.

От къде научи за Натур Хаус?

С моя колежка си взехме ваучер за Вега тест.

Срещна ли трудности при изпълнение на хранителния режим?

В началото ми беше много трудно да свикна да се храня по 5 пъти на ден с малки количества. Преди режима храненията ми бяха максимум 3 за деня и то когато намеря време, т.е никога не са били в един и същи час. В първите месеци не виждах особено големи резултати и това ме демотивираше много, но Яница успяваше винаги да ми вдъхне кураж. Знаех, че е права и че трябва да я послушам. Почти 8 месеца по-късно стигнах до здравословното си тегло. Храня се по 5 пъти на ден, понякога и по 6, не се лишавам от любими храни, събуждам се гладна и през целия ден просто слушам организма си. Чувствам се прекрасно! Всички хора около мен го забелязват и споделят, че дори кожата на лицето ми е по-сияйна и хубава от преди. Разнообразното и правилно хранене върши чудеса!

Какво е мнението ти за програмата и продуктите на Натур Хаус?

Не знаех нищо за тях преди да започна консултациите с Яница. Докато ги пиех, се чувствах много добре. Забелязах, че всяка добавка ми действаше така, както Яница ми беше обяснила. Нямаше никакви странични ефекти. При спазване на часовете за прием, те наистина действат!

Би ли ни препоръчали на твои близки и познати?

Да, дори вече го правя. Две мои колежки от работа вече ходят на консултации при Яница, а има и още много, които постоянно ме питат за контактите ѝ.назад