ОТЗИВИ Вдъхновете се от техните истории

Име: Мария Томовска
Възраст: 22 години
Предишно тегло: 82,5 кг
Сегашно тегло: 60,8 кг
Загубено тегло: 21,7 кг
За период: 8 месеца

От колко време имаш проблеми с теглото?

Поне от 2 години съм с наднормено тегло, но и винаги съм била по-закръглена.

Срещна ли трудности при изпълнение на хранителния режим?

В началото – да, но след като свикнах беше доста лесно (освен с алкохола).

Какво е мнението ти за програмата на Натур Хаус?

Много прекрасни хора. Действително ги почувствах и като много близки приятели. Ще се радвам още дълго време да се виждам с тях.

Би ли ни препоръчала на твои близки и познати?

Да, твърдо ДА. Тук ми помогнаха не само с теглото, но и с увереността ми, както и с психическото ми състояние, промениха гледната ми точка. Винаги съм имала проблеми с това да приема себе си. Когато другите ми казваха „защо не започнеш диета” или „защо ядеш тези неща” винаги изпадах в леки (и не толкова леки) депресии. Но откакто идвам в Натур Хаус не обръщам внимание на това, дори когато баба ми, братовчедка ми и родителите ми все още съдят моя режим. Сега даже майка ми иска да дойде тук и ме пита за това какво представлява хранителния ми режим. А преди само ме критикуваше и повтаряше „а-а, не така”, „трябва да се яде до 18 часа”, а това не ми влияеше добре.
Преди, в „тежки” ситуации прибягвах към ядене, мислейки си, че ми помага, а след това се чувствах още по-зле. Сега вече го няма това нещо, дори не си го и помислям. Казвам си: „Не, това няма да ме успокои и го знам”.
Както казах и в началото Натур Хаус ми помогна в много аспекти, не само за килограмите (не че това е малко).Много съм щастлива, че ви намерих! Само още ще си спорим с Бисера за това колко много пия :)назад