Продукти

LEVANAT PLUS АМПУЛИ

Ако имате проблеми с наднорменото тегло, метеоризъм, лошо храносмилане, кръвна шлака Ви препоръчваме LEVANAT PLUS  АМПУЛИ.

Продуктът съдържа артишок - източник на K и Mg, подобрява храносмилането, има защитно действие върху черния дроб, улеснява храносмилането на тежки  мазни и храни, помага за намаляване на нивата на холестерола, има диуретично и слабително действие.

Черната ряпа има диуретично и детоксикиращо действие, подобрява храносмилането, образуването и отделянето на жлъчката, има защитно действие върху черния дроб, съдържа витамини А, В1, В2 и С, сяра, мед, калций, желязо, магнезий и йод.

Лайка - дезинфекцира, подобрява храносмилането, успокоява възпалението и стомашни язви.

Витамин С е необходимо за  метаболитните функции на целия организъм. Това е важно за изграждане на мускулите и възстановяването на тъканите. Той участва в метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини, повишава резистентността към инфекции и предотвратява свободните радикали (антиоксидант). Това предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

* Резултатите могат да варират в зависимост от историята, честотата на физическа активност и личната мотивация за следване на програмата.

Да се приема задължително след консултация със специалист на Натур Хаус.назад