Продукти

DRENANAT PLUS АМПУЛИ

Флаконите Drenanat Plus са идеална добавка за намаляване на теглото, поради своите диуретични свойства.

Специалната формула съдържа сарсапарила, резене, бъз, зелен аспержи и екстракт от риган. Този диуретичен и детоксикиращ коктейл за тялото помага за забележимо намаляване на теглото.

Сарсапарилата е отличен детоксикатор, който пречиства кръвта. Чрез по-честото уриниране подпомага елиминирането на излишната пикочна киселина и други токсини.

Копърът има диуретични и противовъзпалителни свойства, които се борят със задържането на течности. Освен това стимулира храносмилането чрез повишаване на метаболизма и помага за елиминирането на газовете.

Екстрактът от бъз, чиято основна активна съставка е самбуцин, има дрениращо, леко слабително, противовъзпалително и храносмилателно действие. Елиминир токсините и отпадъците чрез изпотяване и диуреза.

Аспержите играят естествена диуретична роля и позволяват задръжките, които се натрупват в тялото, да се изхвърлят чрез урината.

* Резултатите могат да варират в зависимост от историята, честотата на физическа активност и личната мотивация за следване на програмата.

Да се приема задължително след консултация със специалист на Натур Хаус.назад