Продукти

DRENANAT ХРОМ + ЦИНК КАПСУЛИ

Ако изпитвате глад за сладко, кожни проблеми, повишена кръвна шлака препоръчваме  DRENANAT ХРОМ + ЦИНК КАПСУЛИ.  Тяхното съдържание е:

Кресон - в случай на проблеми с черния дроб е отличен източник на витамини Е и С, бета-каротин, калций, желязо и йод, регулира кръвната захар, премахва опасните свободни радикали, стимулира регенерацията.

Фасул - диуретик с прочистващ ефект, регулира нивото на кръвната захар, кръвното налягане, ускорява обмяната на веществата, използван за намаляване на пикочната киселина в кръвта, богат на аминокиселини, флавоноиди, минерали и микроелементи.

Аспержи - диуретик с прочисващо действие, помага за детоксикацията на организма, допринася за доброто физическо и психическо състояние. Т.нар."еликсир на младостта" е полезен паметта и добрата концентрация. Съдържа много фибри и е от съществено значение за правилното осъществяване на хормоналните процеси в организма, за растежа и здравината на  косата и ноктите, за реконструкцията на клетките. Помагат при  акне и екзема.

Хром - микроелемент, който играе важна роля в множество процеси в организма, понижава кръвната захар и холестерола, необходим за разграждането на протеини, мазнини и въглехидрати, които са важни за нормалното функциониране на сърцето.

Цинк - от съществено значение за нормалното функциониране на имунната система, предпазва от свободните радикали, подобрява кожата, защитава зрението, регулира обменните процеси, които са важни за мозъка.

Да се приема задължително след консултация със специалист на Натур Хаус.назад