Продукти

FIBROKI DIETESSE С КЛА (CLA)

Екструдирана зърнена храна с овесени трици, CLA (конюгирана линолова киселина) и вкусен аромат на кисело мляко. Високо съдържание на фибри съставено от овесени трици, пшенични трици и инулин.

Идеалната закуска, осигуряваща ви хранителни вещества, витамини и минерали.

Овесените трици са външният слой на зърното, който може да се похвали с висока хранителна стойност, тъй като е много богат на фибри, минерали, витамини, ензими, протеини и ненаситени мазнини.

Конюгираната линолова киселина (CLA) е омега-6 мастна киселина, която често се намира в млечните и говежди мазнини. CLA ускорява метаболизма ви, което може да помогне за разграждането на мазнини. Количеството CLA, което обикновено се получава във вашата диета, е много по-ниско от количеството, получено от хранителните добавки.

Пшеничните трици помагат да се създаде усещане за ситост благодарение на високото съдържание на неразтворими фибри. Освен това помогат в борбата със запека и редукция на мазнините и холестерола (благодарение както на неразтворимите, така и на разтворимите фибри).

* Резултатите могат да варират в зависимост от от историята, честотата на физическа активност и личната мотивация за следване на програмата.

Инструкции

Добавете четири чаени лъжички от продукта към 200 мл обезмаслено или полуобезмаслено мляко за закуска.

 назад