Продукти

PEIPAKOA REGULARIS С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРОТЕИН

Вкусни бисквити с аромат на ягоди (с истинско ягодово пюре), с високо съдържание на фибри и протеини. Създаден е да утоли глада ви и да предотврати хапванията между храненията.

Основните съставки на тези бисквити са пшенично брашно, млечен протеин, ягодово пюре (5,8%), пшенични трици, соев протеин и инулин (2,8%).

Млечният протеин се абсорбира бързо и помага да контролирате апетита си, като помага за бързото възстановяване след тренировка. От една страна, аминокиселините стимулират стомашно-чревния ви тракт, а в същото време ангажира нервната система да контролира апетита ви.

Соевият протеин е растителен протеин с ниско съдържание на мазнини в сравнение с животински източници на протеин със същите свойства.

Пшеничните трици ви помагат да се чувствате по-сити и предотвратяват запека, освен всички останали свойства.

Тази храна е с високо съдържание на белтъчини и неразтворими фибри, което означава, че има способността да абсорбира вода и да увеличава размера си, като ви помага да се чувствате по-заситени.

Инулинът насърчава растежа на здрава и силна чревна флора, спомага за повишаване на чревната подвижност и насърчава усвояването на минералите в червата.

Инструкции

Яжте 4 до 6 бисквити на закуска или като междинно хранене.назад