Продукти

FIBROKI CACAO БИСКВИТИ

Fibroki Сасао са бисквити с високо съдържание на фибри, които не съдържат захароза. Те са идеален компонент за балансирана и нискокалорична закуска и не съдържат захароза.

Тези препечени вкусни бисквити се отличават с ниско съдържание на калории и високото съдържание на фибри, не съдържат хидрогенирани мазнини.

Внимателно подбраните им съставки включват пшенични трици и брашно от ечемичен малц, в допълнение към останалите компоненти.

Бисквитите Fibroki са перфектната закуска. Също така са подходящи са за лека закуска по всяко време на деня и са идеален избор, ако се чувствате гладни у дома или на работа.

Фибрите улавят и извличат излишните мазнини, които консумираме и пречистват организма от токсични вещества. Освен това помагат да се създаде усещане за ситост по-бързо и засищането трае по-дълго.

Пшеничните трици са един от най-богатите източници на неразтворими фибри, които помагат в борбата със запека. 

Ечемикът съдържа голям обем от разтворими фибри, които подпомагат храносмилането. Освен това съдържанието на протеини, калций, фосфор и калий го прави добър източник на хранене.

Прием: Яжте 4 до 6 бисквити на ден, на закуска или като междинни хранения.

Съставки

Пшенично брашно, пшенични трици, слънчогледово масло, захар, какао на прах (3%), обезмаслено мляко на прах, пресни яйца, пшенично нишесте, емулгатор: лецитин, ечемично малцово брашно, пшеничен глутен, сол, отглеждащи агенти: амониев бикарбонат и натриев бикарбонат, антиоксидант: екстракт от розмарин и ароматизатори. Може да съдържа следи от соя, сусам и ядки.назад