Продукти

PERTRES КАПСУЛИ

Капсулите Pertres са идеален продукт за подпомагане на борбата с безпокойството, породено от неконтролиран апетит и/или храна, която може да се увеличи в началото и след диета за контрол на теглото.

Те могат да имат регулиращ ефект върху нервната система и да подобрят настроението благодарение на основните си съставки: garum armoricum и екстракт от стриди (с високо съдържание на таурин).

Появата на неконтролиран апетит или тревожност, свързана с храната, може да се развие поради стрес, хормонални промени, изолирана нервност, по време на диети и в моменти на депресия и слабо настроение. Тези импулси водят до ядене в непредвидено време и избора на нездравословни храни.

Garum armoricum съдържа предимно мастни киселини, които са важни за паметта и са от съществено значение за мембранните структури, могат да подобрят функциите на нервната система и могат да помогнат за ограничаване на неконтролирани импулси.

Екстрактът от стриди има висока концентрация на таурин, което може да подобри предаването на нервния импулс. Тауринът е аминокиселина, която функционира като невротрансмитер. Осигурява по-голяма концентрация и помога за повишаване на устойчивостта срещу стрес, в борбата с умората. Може да подобри интелектуалната и физическата активност.

Инструкции

Приемайте по четири капсули на ден, две капсули преди основно хранене, придружени с чаша вода.назад