Продукти

VIVAT DIGEST АМПУЛИ

Vivat Digest ампули са комбинация от естествени растителни и плодови екстракти, които помогат за постигане на ефекта "плосък корем".

Поради високото си съдържание на ананас, алое вера и папая, той е идеален за всеки, който страда от газове и подуване на корема, тъй като подобрява храносмилането на протеини, защитава стомашната стена и подпомага елиминирането на натрупаните мазнини.

Формулата му, съставена от ананас, алое вера и папая, действа срещу бавно храносмилане, подуване на корема и газове.

Благодарение свойствата на алое вера лекува стомашни язви с противовъзпалителен ефект и регенерира храносмилателната лигавица. Като активира функцията на черния дроб и жлъчния мехур може да стимулира храносмилането и отделянето на токсини и възможни паразити, намиращи се в организма.

Благодарение на ензима бромелаин, ананасът подпомага храносмилането на протеините и действа като лек диуретик, помага за премахване на задържаните течности и загубата на тегло.

Поради своите детоксикиращи и храносмилателни свойства, папаята може да помогне за пречистване на токсините и отпадъците, които се натрупват в червата и да подобри функционирането им.

Папаинът, който е от съществено значение в този плод, също може да подобри храносмилането на протеини.

Бялото грозде е много подходящо при бъбречна недостатъчност. То е идеално и за детоксикация на черния дроб, увеличаване производството на жлъчка и подобряване на чернодробните проблеми.

* Резултатите могат да варират в зависимост от историята, честотата на физическата активност и личната мотивация за следване на програмата.

Инструкции

Приемайте два флакона на ден разредени в чаша вода или плодов сок, половин час след обяд и един флакон половин час след вечеря.

Разклатете преди употреба. назад