Продукти

SLIMBEL 3 PHASES АМПУЛИ

СЛИМБЕЛ 3 ФАЗИ е многофункционална хранителна добавка, която помага при отслабване. Съдържа три вида сашета, с различни формули, за различно време на деня (сутрин, обед и вечер), които съчетават диуретично, изгарящо мазнини, засищащо и антиоксидантно действие.

По време на закуската (сутрешна доза) Slimbel действа дрениращо благодарение на специфичната формула, базирана на екстракт от сарсапарила, бъз, ананасов концентрат, розмарин, както и множество витамини и минерали.

Поради високото съдържание на L-карнитин в дневната доза, той може да помогне на клетъчния и мускулния метаболизъм през деня, подобрявайки атлетичните показатели и изгарянето на мазнини. Съставът му се основава на зелен чай и екстракт от зелено кафе и действа в подкрепа на термогенезата, превръщайки запасите от мазнини в енергия.

Вечерната доза Slimbel притежава липолитичен и релаксиращ ефект, като същевременно осигурява антиоксиданти на тялото ни. Разтворя се в чаша вода. Slimbel Dinner съдържа екстракт от лайм, маточина, лимонена върбена, сарсапарила, копър и антиоксиданти като коензим Q10.


Сарсапарила може да помогне за облекчаване на бъбречните проблеми и премахване на излишната пикочна киселина.

Плодът от бъз се откроява с основните си диуретични свойства, които допринасят за елиминирането на токсините чрез урината.назад