Продукти

SLIMBEL LIPODREN САШЕ

Slimbel Lipodren е хранителна добавка, специално създадена за спортисти и активни хора. Поради високото си съдържание на L-карнитин допринася за изгарянето на мазнини (термогенеза). Намалява производството на млечна киселина, която генерира умора и скованост. Фукусът съдържа водорасло, което също се счита за мощен активатор на метаболизма на мазнините, заедно с витамини и антиоксиданти като коензим Q10, което може да помогне за защита от свободни радикали.

Приемането на L-карнитин може да увеличи скоростта на метаболизма ви, т.е. количеството произведена енергия и калориите, използвани за производството му. Следователно може да помогне да изгаряте повече калории всеки ден.

Фукусът стимулира щитовидната жлеза, поради високото си съдържание на йод, който регулира метаболизма на мазнините, стимулирайки клетките да изгарят мазнините по-бързо. Може също да помогне за намаляване на усвояването на въглехидрати и мазнини, като ги елиминира чрез фекалиите.

Приемайте по едно саше на ден, за предпочитане сутрин, разредено в чаша вода или преди физическа активност, за да повишите неговата ефективност.назад