Продукти

SLIMBEL SYSTEM DEP СИРОП

Депуративният сироп Slimbel има пречисваща и детоксикираща функция поради подчертания си диуретичен ефект. Пречистващият сироп Slimbel се препоръчва по време на процеса на отслабване чрез елиминиране на течности, а също и заради високото съдържание на храносмилателни съставки.

Пречистващият сироп Slimbel съдържа резене, бъз, аспержи, сарсапарила, риган, розмарин и лайка.

Сарсапарила (Smilax aspera), бъз (Sambucus nigra) и аспержи (Asparagus officinalis) допринасят за изчистващия и диуретичен ефект на тази добавка, в допълнение към слабителното действие на бъза.

Копърът влияе добре на храносмилането. Лайката и ригана елиминират газовете и намаляват подуването на корема.

Бъз, чиято основна активна съставка е самбуцин, има дрениращ, леко слабително, противовъзпалително и храносмилателно действие. Може да помогне на тялото да работи по-добре като елиминира токсините и шлаките чрез изпотяване и диуреза.

Аспержите играят естествена диуретична роля и могат да изхвърлят излишъците, които се натрупват в организма чрез урината.

Сарсапарила е отличен детоксикатор и "чистач" на кръвта, предназначен да увеличи отделянето на урина и да подпомогне елиминирането на излишната пикочна киселина.

Копърът помага за балансиране на функциите на храносмилателната система, бори се с разстроения стомах, намалява подуването и предотвратява метеоризма.

Риганът има храносмилателни свойства, които увеличават производството на стомашно-чревни сокове, следователно подобряват храносмилането.

Лайка (Matricaria chamomilla) подпомага производството на стомашни сокове и и е ефективна срещу чревни газове

Инструкции

Приемайте по три супени лъжици на ден, преди основните хранения.

Да се ​​съхранява в хладилник след отваряне.

Леко разклатете преди употреба.назад