Продукти

SLIMBEL SYSTEM КАПСУЛИ

Системата от капсули Slimbel  е многофункционален продукт, който може да помогне при отслабване. Съдържа три капсули с различни формули за различно време на деня (сутрин, обед и нощ), които имат диуретично, изгарящо мазнини и антиоксидантно действие. Идеален за почивки, когато искаме да ни е по-удобно и да имаме всичко по-близо до себе си.

СЛИМБЕЛ СУТРИН (бели капсули) и ДЕН (жълти капсули): Тези капсули осигуряват активно изгаряне на мазнини сутрин, поради съдържанието на L-карнитин и фукус (Fucus vesiculosus). Диуретичният комплекс се състои от хвощ (Equisetum arvense) и сарсапарила (Smilax aspera), растения, добре известни със своите изчистващи свойства. Глюкоманнан осигурява ситост, а антиоксидантният комплекс се състои от витамин С, витамин Е и L-метионин. И накрая, витамините от група B допълват формулата, подобрявайки енергийния метаболизъм, нервен импулс и настроение.

SLIMBEL НОЩ (червени капсули): Тези капсули могат да осигурят успокояващ и релаксиращ ефект през нощта благодарение на екстракта от горчив портокал (Citrus aurantium) и екстракта от липа (Tilia argentum). Той може също да осигури ситост благодарение на глюкоманан, да поддържа диуретичен ефект поради същите елементи като сутрешната формула и да поддържа активен метаболизъм благодарение на фукуса.

Инструкции

СЛИМБЕЛ СУТРИН: Вземете една бяла капсула половин час преди закуска, с чаша вода.

СЛИМБЕЛ ДЕН: Вземете една жълта капсула половин час преди хранене, с чаша вода.

СЛИМБЕЛ НОЩ: Вземете една червена капсула половин час преди вечеря, с чаша вода.назад