Продукти

EQUILIUM NERV СИРОП

Equilium nerv сироп е предназначен за борба със стрес и тревожност, което може да доведе до безсъние и нарушения на храносмилателната система. Този сироп може да помогне за отпускане и регулиране на нервната система, както и за подобряване на свързаните симптоми. Нервната система е особено свързана с храносмилателната система, така че промените в първата засягат втората. Газът, подуването на корема и запек в крайна сметка се проявяват по време на стрес и тревожност.

Equilium nerv сироп се състои от концентрат на пасифлора, лимон вербена, екстракт от шипка, екстракт от липа, екстракт от портокалов цвят и екстракт от зелен анасон.

Hierbaluisa има лек релаксиращ ефект, който може да помогне за успокояване и премахване на стреса, което води до по-добър сън през нощта.

Лаймът може да помогне при съня, защото действа като релаксант на нервната система и е особено подходящ в случаи на стрес, тревожност, неспокойствие и нервност.

Зеленият анасон и шипката са полезни за храносмилателната система като цяло. Анасонът има карминативни свойства, които могат да помогнат за премахване на газовете и отпускане на стомашната стена.

Инструкции

Приемайте по три супени лъжици на ден, преди основните хранения. Може да се приема с плодови сокове или да се добавя към други храни.

Да се ​​съхранява в хладилник след отваряне.

Леко разклатете преди употреба.назад