Продукти

APINAT CLA КАПСУЛИ

Капсулите Apinat CLA съдържат CLA (конюгирана линолова киселина) от маслото от шафран. В комбинация с балансирана диета и редовни физически упражнения, CLA помага за значително намаляване на натрупаните телесни мазнини и подобряване на мускулния тонус. Освен това те съдържат безкофеиново зелено кафе и екстракт от какао с 5% полифеноли.

Конюгираната линолова киселина, CLA, е основна съставка на мастните киселини, присъстващи в малки количества в нашата диета, които действат върху локализирани мастни натрупвания. Получава се от шафраново масло. CLA помага за насърчаване наличието на свободни мастни киселини и глюкоза в мускулите, като по този начин ограничава неговото съхранение в мастната тъкан. Затова CLA се препоръчва за борба с излишните мастни натрупвания и при загубата на тегло. Ползите от него могат да се усетят при прием на 10 грама линолова киселина.

Безкофеиново зелено кафе съдържа хлорогенна киселина, която обикновено се губи при печенето на кафе, но се запазва в зеленото кафе. Тази киселина помага за предотвратяване на абсорбцията на глюкоза в червата, подобрявайки гликемичните пикове и предотвратявайки натрупването на висцерални мазнини.

Какаото е богато на полифеноли, които са антиоксидантни съединения, които са от съществено значение в борбата на организма със свободните радикали.

Инструкции

Приемайте по 4 капсули на ден, две преди основно хранене, придружени с чаша вода.назад