Продукти

LEVANAT TRANSIT САШЕ

Redunat Transit е хранителна добавка, опакована в сашета, която помога за регулиране на транзита на червата и подобряване на храносмилането при хора с дефицит на фибри в диетата им.

Съставен от семена на индийски живовляк, растение, което осигурява голямо количество фибри на тялото и може да помогне за облекчаване на запек и намаляване на апетита благодарение на страхотния си засищащ ефект.

Индийският живовляк е растение, което обикновено се използва като естествено слабително, тъй като се раздува при хидратиране и води до увеличаване на чревното движение и улеснява изпразването на стомаха.

Плодовите олигозахариди, съдържащи се в Levanat Transit, са съединения, чиято консумация подпомага транзита на червата чрез неговия пробиотичен ефект, стимулирайки ефекта на естествените защитни сили на нашето тяло и намалявайки проявата на храносмилателни разстройства.

Инструкции

Разредете съдържанието в една чаша вода, енергично разбъркайте и пийте бързо. Вземете едно пакетче 30 минути преди всяко основно хранене.назад