Продукти

LEVANAT FORTE САШЕ

Levanat Forte е хранителна добавка, която реактивира тялото и помага при прочистване на черния дроб, особено при излишък от амоняк и урея. Съставът му съдържа L-орнитин, L-аспартат, L-аргинин, суроватка, витамин С, желязо и витамин В6.

L-орнитинът допринася за детоксикацията на черния дроб и в комбинация с аргинин може да помогне за разграждането на амоняка, произведен при метаболизма на протеините.

Аспарагиновата киселина допринася за елиминирането на токсините в черния дроб и бъбреците. Освен това е в състояние да елиминира други токсини от кръвта, така че има хепатопротективен ефект. От друга страна, тя също упражнява невротрансмитер функция, която може да помогне за подобряване на патологии като депресия, тревожност и стрес.

Суроватъчният или млечният серум поддържа депурация, детоксикация и регенерация на чревната флора и подобрява имунната система.

Витамин С помага за усвояване на желязото, като осигурява основен динамизиращ ефект върху тялото, прочиства и подобрява метаболизма на мазнините.

Инструкции

Вземете две сашета на ден, по едно саше преди основно хранене, разтворено в половин чаша вода.назад