Продукти

MENOBLITAL КАПСУЛИ

Меноблиталните капсули са специално създадени, за да облекчат симптоми, свързани със стадия на менопаузата, като горещи вълни, повишаване на теглото и нарушения на съня.

Основните съставки са сух соев екстракт и сух екстракт от yam, високо ценени съставки, които могат да спомогнат за постигане на баланс върху женските хормони, като естроген.

Соята (глицин Макс) съдържа висока концентрация на изофлавони, вид растителен естроген, подобен на човешкия естроген, но с много по-слаб ефект.

Yam (Dioscoreaopposita Thunb) често се използва като "естествена алтернатива" на заместващата терапия с естроген при жени, които са достигнали менопаузата, тъй като изглежда сякаш имат някаква естрогенова активност в тялото.

Групата на витамин В комплекс (B1, B2, B3 и B6) помагат за подобряване на енергийния метаболизъм, външния вид на кожата, косата и ноктите и може да регулира нервната система, като по този начин подобри настроението в някои случаи.

Натриевият селенит е мощен антиоксидант, който помага в борбата с клетъчното стареене, неутрализирайки свободните радикали, придружен от антиоксидантната помощ на витамин С и витамин Е.

Инструкции

Приемайте по една капсула на ден на закуска с малко вода.назад