Продукти

BRONISAN FORTE СИРОП

Bronisan Forte е натурален сироп на растителна основа, който предотвратява и се бори със студоподобните симптоми, които засягат дихателните пътища по време на смяната на сезоните и през по-студените периоди.

Той има внимателно разработена формула, съдържаща круша, екстракт от прополис, ехинацея, бор и мащерка. Всички тези съставки се отличават с известни и полезни свойства, които помагат за предотвратяване и борба с инфекциите на дихателните пътища.

Прополисът е естествен антибиотик, който се получава от листните пъпки на дърветата, които пчелите обработват в кошерите си. Освен това, той е известен със своите бактерицидни и фунгицидни свойства. Също така има обезболяващ и имуностимулиращ ефект.

Ехинацеята е растение, което укрепва имунната система, известно е със своите антивирусни, противогъбични и антибактериални ползи. Различни проучвания показват, че е от голяма полза за предотвратяване и лечение на вирусни инфекции на дихателните пътища.

Борът се използва като отхрачващо и муколитично средство. Той е особено полезен при бронхиални заболявания с високо ниво на слуз.

Ribwort има антиоксидантни и антибактериални свойства. Формулите с него се използват за лечение на кашлица и възпаление на лигавицата.

Мащерката има широк спектър от различни свойства, включително тонизиращи, отхрачващи, антисептични и противогъбични свойства.

Инструкции

Приемайте по 2 супени лъжици на ден, за предпочитане след хранене. Може да се приема с плодов сок или да се добавя към друга храна.назад